warchild

DITT FÖRETAG KAN GÖRA SKILLNAD – BÅDE I SVERIGE OCH I VÄRLDEN

 

Under pågående coronakris behöver vi er hjälp att utveckla vårt digitala utbildningsprojekt Can’t Wait to Learn så att inget barn går minste om ovärderlig utbildning. Läs mer om hur ni kan engagera er här!

War Child strävar efter goda relationer med så väl stiftelser som myndigheter och företag. Genom våra olika partnerskap får vi muskler att utveckla våra metoder och öka våra insatser så att ännu fler barn i krig och på flykt får tillgång till stöd. Kanske har du hört talas om Together, projektet vi gör med Scania och Södertälje kommun? Där får nyanlända tonåringar viktig vuxenkontakt genom mentorer på Scania. Tonåringarna och mentorerna träffas under ett års tid i grupp, 1-to-1, går på föreläsningar och studiebesök ihop. På så sätt hittar tonåringarna lättare in i samhället, tränar svenska och får breddade framtidsperspektiv. Det är verkligen ett modernt CSR-engagemang som stärker lokalsamhället, skapar positiva ringar på vattnet och betyder mycket för både tonåringarna och mentorerna. Hela projektet är uppbyggt utifrån War Childs psykosociala metoder, framtagna för barn och unga som vuxit upp i väpnad konflikt. Har du en idé eller vill du göra något liknande med ditt företag? Hör av dig till oss! Tillsammans skapar vi förändring på riktigt!

War Child erbjuder även sponsorpaket och CSR-event på olika nivåer. Vi samarbetar med både stora och små företag. Vill ni skänka oss en företagsgåva kan vi självklart lämna ett skriftligt kvitto.

KONTAKTA OSS IDAG

H&M FOUNDATION, SCANIA, IKEA FOUNDATION, DROTTNING SILVIAS STIFTELSE CATCH OCH POSTKODSTIFTELSEN ÄR NÅGRA AV DE VI SAMARBETAR MED. VI VILL GÄRNA SAMARBETA MED ER OCKSÅ!

Laddar..