warchild

DITT FÖRETAG KAN GÖRA SKILLNAD – I SVERIGE OCH I VÄRLDEN

War Child strävar efter goda relationer med så väl stiftelser som myndigheter och företag. Genom våra olika partnerskap får vi muskler att utveckla våra metoder och öka våra insatser så att ännu fler barn i krig och på flykt får tillgång till stöd.

Vill ditt företag engagera er och göra skillnad? Med en företagsgåva hjälper ni oss att stötta fler barn och unga som upplevt krig och konflikt. Vi ser till att er gåva hamnar där den behövs som mest. Det kan vara i vårt utbildningsprojekt Can’t Wait to Learn eller för att skapa trygga platser för barn på flykt. Som tack får ni självklart ett fint diplom och ett donationsbrev så att ni kan visa upp ert engagemang! War Childs arbete är direkt beroende av donationer från privatpersoner och företag. Så hjälp oss att göra skillnad för så många barn det bara går!

 

Vill ditt företag samarbeta med War Child och engagera de anställda lite mer? Vi skräddarsyr samarbeten för stora och små företag och ser till så att det blir givande för båda parter. Samarbetet kan till exempel innebära att en produkt eller tjänst säljs till förmån för War Child eller kanske vill ert företag starta en egen insamling i samband med någon aktivitet som ni deltar i? Här finns även möjlighet att skapa mervärde för de anställda genom att finansiera ett mentorskapprogram. Vi hör gärna era idéer och är övertygade om att vi tillsammans kan skapa förändring på riktigt!

HUR KAN ETT SAMARBETE SE UT?

Tillsammans med Scania driver vi projektet Together. Där får nyanlända tonåringar viktig vuxenkontakt genom mentorer på Scania. På så sätt hittar tonåringarna lättare in i samhället, tränar svenska och får breddade framtidsperspektiv. Det är verkligen ett modernt CSR-engagemang som stärker lokalsamhället, skapar positiva ringar på vattnet och betyder mycket för både tonåringarna och mentorerna. Hela projektet är uppbyggt utifrån War Childs psykosociala metoder, framtagna för barn och unga som vuxit upp i väpnad konflikt. Tveka inte att höra av dig om ditt företag är intresserade av ett liknande samarbete.

Under pågående coronakris behöver vi er hjälp att utveckla vårt digitala utbildningsprojekt Can’t Wait to Learn så att inget barn går minste om ovärderlig utbildning.

 

H&M FOUNDATION, SCANIA, IKEA FOUNDATION, DROTTNING SILVIAS STIFTELSE CATCH OCH POSTKODSTIFTELSEN ÄR NÅGRA AV DE VI SAMARBETAR MED. VI VILL GÄRNA SAMARBETA MED ER OCKSÅ!

Laddar..