Ge en julgåva från ditt företag som förändrar livet för barn

Ditt företag kan hjälpa genom att skänka pengar till att stötta barn i krig. War Child strävar efter goda relationer med så väl stiftelser som myndigheter och företag. Genom våra olika partnerskap får vi muskler att utveckla våra metoder och öka våra insatser så att ännu fler barn i krig och på flykt får tillgång till stöd.

Vill ditt företag stötta War Child i jul?

War Child Sweden_Xmas_221115

Vill ni engagera er och göra skillnad?

Med en företagsgåva hjälper ni oss att stötta fler barn och unga som upplevt krig och konflikt. Vi ser till att er gåva hamnar där den behövs som mest. Det kan vara i vårt utbildningsprojekt Can’t Wait to Learn eller för att skapa trygga platser för barn på flykt. Som tack får ni självklart ett fint diplom och ett donationsbrev så att ni kan visa upp ert engagemang.

War Childs arbete är direkt beroende av donationer från privatpersoner och företag. Så hjälp oss att göra skillnad för så många barn det bara går!

“Näringslivet måste öka sitt engagemang om vi ska nå målen i Agenda 2030. För oss är självklart att bidra med den expertis och kompetens som vi har för att stötta utbildningsinsatser digitalt."
Peter Hellgren, VD Consid

Våra företagsvänner

Vi är stolta över vårt samarbete med IBM samt följande företag:

logo scania.png

Scania

Världsledande leverantör av transportlösningar

Till hemsidan
War Child Sweden_Consid logo_220919

Consid

Nordens ledande IT- och techbolag

Till hemsidan
Kind en begeleider TeamUp War Child handen vast_War Child Nederland_180730.original.jpg

Våra partners är våra vänner. Tillsammans står vi starkare och kan vi stötta fler barn i krig.

Foto: Julie Hrudova

Att stötta oss är skattefritt

Visste du att det är avdragsgillt att sponsra en välgörenhetsorganisation? Ett företag får dra av sponsringskostnader från sin vinst. Förutom sponsring är strukturell skattefri donation såklart också möjlig!

Vill du som företag också stöttaa en organisation som hjälper barn i krig? Kontakta oss: