Ge en företagsgåva i jul

Inget barn har någonsin startat ett krig. Ändå är det barnen som drabbas hårdast. Krig är hemska och skrämmande men barn är starka och modiga. Och med rätt stöd kan de växa upp till trygga vuxna. Hjälp oss ta kriget ur barnen. Stötta War Child med en företagsgåva i jul.

War Child stöttar barn och unga med erfarenhet av krig och konflikt i 15 länder. Varje år når våra evidensbaserade insatser hundratusentals barn och viktiga vuxna i barnens närhet. För att kunna stötta så många barn som möjligt behöver vi hjälp. Från företag, stiftelser och privatpersoner. Så ta chansen att göra skillnad i jul!

A thumbs-up from refugee children like Mado in Uganda, participating in War Child's TeamUp activities

War Child Sweden_julkamp2_221122

Ge en julgåva

Ge en julgåva från ditt företag. Som tack får ni ett fint diplom och en digital banner som ni kan ha i mejl eller på er hemsida. Ger ni 50.000 eller mer får ni även ett personligt tack på vår hemsida.

För att donera en större gåva till oss så är det enklast att göra en insättning till oss. Efter det får ni ett donationsbrev som kan användas för redovisning. Vill ni även få ett fint gåvobevis till era anställda som årets julklapp så fixar vi såklart det.

  • 10.000 kronor bidrar till att köpa in material till War Childs aktiviteter
  • 25.000 kronor bidrar till att utbilda lokala medarbetare så att de kan implementera War Childs metoder
  • 50.000 kronor räcker till att stötta 50 barn i krig med psykosocialt stöd, utbildning och skydd under ett år.

Starta en insamling

Starta en swishinsamling bland anställda och matcha beloppet! Genom att motivera era anställda att ge ett bidrag och sedan matcha beloppet från företagets håll så skapar ni en gemensam känsla av att tillsammans göra något fint för andra i jul.

Vi förser er med en unik QR-kod för Swish och håller er sedan uppdaterade om hur mycket som samlats in. Vi förser er även med en poster som ni kan skriva ut och sätta upp på kontoret eller skicka ut digitalt.

Vill ditt företag ge en gåva till oss i jul? Maila oss och meddela om ni vill ge en gåva eller starta en insamling så hjälper vi er med allt!

Stort tack.

Vi fokuserar på psykosocialt stöd, utbildning och skydd. I snart 30 år har vi stöttat barn i krig och på flykt. Barn från Syrien, Uganda, Afghanistan och nu Ukraina. Barn som alla blivit offer i vuxnas krig. Vi finns där nu och vi finns kvar när omvärlden glömmer. Vårt mål är att alla barn ska få en möjlighet att bearbeta sina upplevelser och växa upp till trygga vuxna. När du väljer att ge en företagsgåva så stöttar du oss på bästa tänkbara sätt. De pengar som våra företagsgivare bidrar med investeras i insatser som vi vet gör skillnad. De går till att utveckla vår expertis, bygga upp forskningsbaserade metoder och att nå ut med våra insatser till ännu fler barn.