Ge en företagsgåva i jul

Inget barn har någonsin startat ett krig. Ändå är det barnen som drabbas hårdast. Krig är hemska och skrämmande men barn har en otrolig motståndskraft. Med rätt stöd kan de växa upp till trygga vuxna. Hjälp oss ta kriget ur barnen. Stötta War Child med en företagsgåva i jul.

War Child stöttar barn och unga med erfarenhet av krig och konflikt i drygt 15 länder. Varje år når våra evidensbaserade insatser hundratusentals barn och viktiga vuxna i barnens närhet. Vi vill stötta så många barn som möjligt, men vi kan inte göra det på egen hand. Vi behöver din hjälp. I jul kan ditt företag vara med och göra skillnad. Varje bidrag är viktigt, stort som litet.

War Child facilitators offer support and a welcome distraction from the war in Ukraine for refugee children

I Ukraina ser vi till att barn får fortsätta sin utbildning

War-Child-Uganda_DoorbreekHetZwijgen_200301

I Uganda stöttar vi med psykosocialt stöd

Så kan ditt företag stötta

Vi använder oss av plattformen Target Aid för våra företagsinsamlingar i år. På så sätt ger vi er som företag flera möjligheter. Ni kan ge en gåva med kort eller betala genom faktura. Ni kan även starta er egen insamling bland anställda och sedan dubbla beloppet. Vill ni ge ett gåvobevis som julklapp till era anställda så postar vi det till er senast den 15 december.

De pengar som våra företagsgivare bidrar med investeras i insatser som vi vet gör skillnad. De går till att utveckla vår expertis, bygga upp forskningsbaserade metoder och att nå ut med våra insatser till ännu fler barn. Tack för att ni står på barnens sida!

Andra sätt att ge

Vill ni istället göra en överföring eller swisha så går det såklart jättebra! Märk gåvan med Julgåva + Företagsnamn. Ni får gärna meddela oss via mail (linnea.aberg@warchild.se) när ni gett en gåva så ser vi till att ni får ett gåvobevis och donationsbrev.

SWISH: 9005547

BG: 900-5547

Har ni några frågor eller funderingar är ni hjärtligt välkomna att höra av er!

Sprid ordet!

Självklart hoppas vi att ni är stolta över att stötta vårt arbete, det är nämligen vi! När ni ger en gåva får ni ett fint diplom illustrerat av vår ambassadör Stina Wirsén, ett donationsbrev och en digital banner till er hemsida eller mailsignatur.

Ger ni 50.000 eller mer får ni även ett personligt tack i våra sociala medier!

War Child Sweden_julkampanj_20231030

War Child Sweden_tillsammans_231026