Peace of Art i Westfield Mall of Scandinavia

17 september 2021

Peace of Art in Mall of Scandinavia in Sweden
I somras ritade barn i Libanon, Uganda och Colombia teckningar på temat Vad är din dröm för framtiden? Under två dagar samlades därefter barn på Djurgården i Stockholm för att slutföra teckningarna i vår ’Peace of Art’ interaktiva workshop.

Peace of Art

Syftet med Peace of Art är att ge barnen en möjlighet att skapa och uttrycka sig tillsammans. Att få berätta om sina drömmar på ett kreativt sätt och skapa konst över gränserna. För i konsten och kreativiteten hittar man varandra och där finns en kraft som ger hopp om en bättre morgondag!

Efter workshopen valde en jury som består av Mårten Castenfors (Chef för Liljevalchs), Rozy Kassab (War Childs ungdomsambassadör) och Therese von Blixen-Finecke (Verksamhetschef för Drottning Silvias Stiftelse – Care About the Children) ut nio konstverk som på ett extra fint sätt visar samarbetet mellan barnen.

Är du nyfiken att se alla teckningar? Klicka här för att komma till vår digitala utställning.

Vi är så glada över att berätta att du nu kan se juryns utvalda konstverk i vår ’Peace of Art’-utställning i Westfield Mall of Scandinavia i Solna! Mellan 1 september och 31 december hittar du oss på Plan 0 i Beauty Mall.

Välkommen!