warchild

TRO PÅ DIN DRÖM

HJÄLP DIYAN ATT

UPPNÅ SIN DRÖM

Alla barn ska få tro på sin dröm. Det ska inte spela någon roll var du bor eller vem du är. Min dröm är att få spela fotboll och att hjälpa andra som kanske inte vågar tro på sin dröm. Jag vill att barn som drömmer om att få spela fotboll ska få göra det. Därför vill jag med er hjälp samla in pengar för att barn i Libanon ska få spela fotboll precis som jag. Så att dom kan bli glada även om dom haft det svårt. Jag vill sälja armband med budskapet att alla ska tro på sin dröm och pengarna ska gå till att rusta upp fotbollsplaner i Libanon!

Framtiden tillhör dom som tror på sina drömmar och med våra drömmar kan vi förändra världen. Vill du vara en hjälte i min dröm?

 

OM WAR CHILDS FOTBOLLSPROJEKT

I Libanon jobbar War Child med ett fotbollsprojekt som heter SaHA. Inom projektet jobbar man mycket med att involvera hela samhället. Vuxna utbildas till tränare och tillsammans med lokalsamhället renoveras gamla fotbollsplaner så att barnen och unga får möjligheten att spela fotboll tillsammans. Genom fotbollen får barnen en välbehövlig paus från en tuff vardag. 

I SaHA deltar syriska flyktingbarn och barn från Libanon, en viktig del är samarbetet mellan dem för att skapa en större acceptans i samhället. Ett stort fokus ligger även på att få tjejer att delta, något som inte alltid är en självklarhet. Idag är 50% av tränarna kvinnor och 40% av barnen som deltar tjejer. 

VILL DU VARA MED OCH HJÄLPA DIYAN NÅ SITT MÅL?

Här kan du köpa Diyans armband för 50 kronor + frakt. Alla pengar går oavkortat till War Childs arbete med barn i krigsdrabbade länder. www.tropadindrom.com

Vill du köpa en större mängd armband till exempel till din fotbollsklubb, organisation eller företag? Kontakta linnea.aberg@warchild.se

Vill du vara med och stötta Diyan och skänka en summa till hans insamling utan att köpa ett armband? Swisha valfri summa till 900 55 47 och skriv DRÖM som meddelande.

Foto på Diyan: Jonathan Emparan

at
Laddar..