warchild

Stina Wirsén skapar konst för War Child

November 5, 2018

Den hyllade illustratören och författaren Stina Wirsén illustrerar gåvobevis för War Child inför jul. Gåvobevisen kommer finnas tillgängliga från den 6 november och alla intäkter går till War Childs arbete med barn i krig.

Stina Wirsén har blivit känd för sina fantasifulla illustrationer och har skapat barnboksfigurer för alla åldrar. Gåvobevisen finns tillgängliga i två varianter med motiv från Brokiga, en av hennes mest kända barnboksserier.
– Jag är tacksam för förtroendet och glad över att få illustrera War Childs gåvobevis! War Child jobbar mycket med kreativa metoder för att ge barn möjligheten att utrycka sig i bild, något som jag av erfarenhet vet att de flesta barn vill och behöver. Det är fint att kunna bidra med mina illustrationer för att vara med War Child i kampen om att stötta ännu fler barn, säger Stina Wirsén.

Tidigare i år samarbetade War Child med Stina Wirsén under eventet Barnivalen som ägde rum på Trädgården i Stockholm. Under Barnivalen deltog Stina Wirsén som ritexpert och skapade konst med barn på plats.
– Vi är så glada över att återigen samarbeta med Stina Wirsén. Hennes fantastiska illustrationer har en lekfullhet som passar bra in på vårt arbete. Tack vare Stina blir gåvobevisen underbara små konstverk. Det måste vara årets julklapp, säger Emilia Molin, generalsekreterare på War Child.

Gåvobevisen kan du köpa här!

TILLBAKA TILL NYHETER

Laddar..