warchild

War Child söker en ny Head of National Programmes/Sverigechef! 

Vår nuvarande Head of National Programmes/Sverigechef, som varit med sedan starten 2016, har fått ”an offer you can´t refuse”. Vi söker därför en efterträdare till vår snabbt växande verksamhet i Sverige.  

Om rollen 
Ditt ansvarsområde är att se till att vidareutveckla War Childs programverksamhet i Sverige. I uppdraget som Sverigechef ingår också att vara del av ledningsgruppen. Inom dina kompetensområden ingår att svara för samordning av de fyra programområden som utgör vårt Sverigearbete. En viktig del är att säkerställa att nödvändiga resurser mobiliseras.  

Om dig 
Du bör ha ett starkt kontaktnät, erfarenhet av att söka medel samt samordna genomförandet av projekt. Du bör även ha erfarenhet från civilsamhällessektorn, med särskild inriktning på integrationsfrågor ur ett barnrättsperspektiv.  

Om War Child 
War Child grundades i Nederländerna 1995 och startade i Sverige 2016. Vi finns idag i 17 länder med 500 anställda. War Child driver även projekt i Sverige med fokus på integration för nyanlända ungdomar. På vårt kontor i Gamla stan, Stockholm, är vi idag ett team på fyra tillsvidareanställda plus projektanställda, praktikanter, långtidskonsulter och volontärer. Arbetsspråket är engelska. Läs mer om oss och vårt arbete här på vår hemsida.

Tjänsten är på heltid, med start senast 1 februari, med 3 månaders provanställning. 

För mer information om tjänsten hör av dig till Generalsekreterare Peter Brune, peter.brune@warchild.se. 

Sista ansökningsdag 6 december, via mail till info@warchild.se 

Intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Laddar..