warchild

Kitty Crowther målar live! Lägg ett bud. Alla pengar går till War Child

September 30, 2017

Just nu, på bokmässan i Göteborg, målar den prisbelönta illustratören Kitty Crowther live i Lilla Piratförlagets monter. Alla pengar går oavkortat till War Child. Du har chans att ropas hem det unika konstverket, samtidigt som du gör en insats för alla barn som växer upp i krig.

Lägg ditt bud nu! Det här är årets klipp, på mer än ett sätt.

Kitty Crowther målar live! Alla pengar går till War Child.

 Under bokmässan i Göteborg målar den prisbelönta illustratören Kitty Crowther live i Lilla Piratförlagets monter. Dag för dag växer det unika konstverket fram för att stå färdigt vid mässans slut. Nu har du chans att ropa in målningen, den enda i sitt slag. Alla pengarna går oavkortat till War Childs viktiga arbete med barn i krig. War Child stöttar, genom kreativa metoder och uttryckssätt, barn i krig så att de kan bearbeta sina upplevelser, ta igen förlorad skolgång och växa upp till helare vuxna.

 Gör en insats och lägg ett bud! Du får ett fantastiskt konstverk och stöttar samtidigt de mest utsatta i varje krig: barnen.

 Kitty Crowther är illustratör och författare, som bor och verkar i Belgien. Hon föddes i Bryssel 1970, med en pappa från England och mamma från Sverige. Kitty Crowthers produktion omfattar ett 35-tal titlar. År 2010 tilldelades Kitty Crowther Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA). Juryn beskrev hennes konstnärskap på följande vis i sin motivering: ”Kitty Crowther är linjens mästare, men hon är också stämningens. Hon förvaltar, förvandlar och förnyar bilderboksberättandet. I hennes värld står dörren mellan fantasi och verklighet vidöppen.”

I år är Kitty aktuell med Sagor om natten, en bilderbok med tre godnattsagor. Boken ges ut på Lilla Piratförlaget i original, vilket innebär att boken först kommer på svenska för att sedan översättas till andra språk.

Lilla Piratförlaget är ett barn- och ungdomsboksförlag som grundades 2011. Vi vill ge ut böcker som roar och oroar, väcker känslor och stannar kvar. Vi ger ut ungefär 30 titlar om året, både svensk och översatt litteratur. I denna auktion har vi valt att skänka alla pengar till organisationen War Child och deras livsviktiga arbete med barn i krig. Läs mer om War Child på www.warchild.se

Vi bjuder på frakten inom Sverige.

TILLBAKA TILL NYHETER

Laddar..