warchild

Vi är ledsna att meddela att vi kommer att skjuta upp Barnivalen till i höst på grund av den rådande situationen. Vi tar detta beslut i samråd med Nalen och även om det är tråkigt så är det det klokaste vi kan göra just nu. Vi är otroligt glada över att vi fått med så många fina människor på detta event och är övertygade om att Barnivalen kommer bli magisk när det väl är dags! Så fort vi har ett nytt datum så meddelar vi detta här och i våra andra kanaler. Ni som köpt biljetter kommer självklart kunna använda dessa till det nya datumet. Undrar ni över något får ni gärna kontakta oss på info@warchild.se.

__________________________

 

På scen kommer ni bland annat se förra årets coola idolvinnare Tusse och hela familjens favoriter Bröderna Lindgren. Dessutom uppträder det nya svenska stjärnskottet Oskar Larsson och det blir allsång med Joy. 

Förutom det kan ni lyssna på högläsning av underbara barnboksförfattare i vårt sagomaraton och rita och pyssla tillsammans med superillustratören Stina Wirsén. Det blir baby-rave, ansiktsmålning och fiskdamm. Michael Lindgren och Emma Molin från humorgruppen Grotesco kommer styra upp galna lekar för alla barn.

Allt leds av vår eminenta festivaldirektör Doreen Månsson! 

På Barnivalen får ni också veta mer om War Child och hur organisationen stöttar barn och unga som upplevt krig. Det blir en dag med barnen och för barnen. Alla biljettintäkter går till War Childs verksamhet så att vi kan stötta barn och unga som påverkas av krig de själva aldrig startat. 

NÄR: Söndagen den 26 april 2020 11.00-16.00
VAR: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm
PRIS: Vuxen 150 kronor, barn upp till 18 år 60 kronor, familjebiljett: 350 kronor (gäller för två vuxna och upp till tre barn).

Alla biljettintäkter går till War Childs arbete med att stötta barn i krig.

Vi ses på Nalen den 26 april!

Laddar..