warchild

Barnivalen – en magisk dagsfest för stora och små

August 9, 2018

Barnivalen – en magisk dagsfest för stora och små

2 september smäller det! Då är det årets härligaste dagsfest för stora och små. En magisk chans att ha kul och göra gott, på samma gång! Ta med alla du känner som har barnasinnet i behåll. Barnivalen vill ni inte missa! Det blir musik, trolleri, clowner, uppträdanden av kända artister, sagomaraton, brottning, ritverkstad, hoppborg och mycket mer.

 

 

Alla de här är redan med:

Clownen Manne

Manne behöver väl knappast någon introduktion? Clownernas clown finns självklart på plats på Barnivalen för att roa och interagera med både barn och vuxna i publiken.

Magic Thor

Magiska tricks, fantastiska jongleringskonster med machetes(!) och vaudevillekonster har tagit mäktiga Magic Thor runt hela världen. 2 september är han på Barnivalen och precis vad som helst kan hända!

Jesper Nikolajeff

Cirkus Cirkör-artisten som just nu är högaktuell efter att ha regisserat showen Aquanauts under Kulturveckan i Stockholm kommer och uppträder för alla stora och små på Barnivalen.

Ann Söderlund

Vår cirkusdirektör för dagen är ingen mindre än den fantastiska journalisten, programledaren, författaren och fembarnsmamman Ann Söderlund! Ann är Barivalens cirkusdirektör och kommer se till att inte en sekund blir tråkig.

De grymma artisterna som är klara för Barnivalen är fantastiska nya stjärnan Lionman, Renaida från melodifestivalen, coola Niello och Drömhus! Fler artister tillkännages inom kort!

 

Lyssna på artisterna här:

https://open.spotify.com/artist/643bvSrCzawnfdDySi1mry?si=LLQGX8SsQoKKHNnEAVn2hw

https://open.spotify.com/track/14BJEmweSNLrdekZDF9j8V?si=ZRS5IEltRdWUX7KB8tADxA

https://open.spotify.com/track/6kNmqIK4l1e9zcIUiStL7e?si=94OlTz03SjSprZvGHmKasg

Dessutom: Ansiktsmålning, hoppborg, ritverkstad med fantastiska Stina Wirsén, brottning med världens starkaste man och allsång för barn. Samt: sagomaraton med de underbara barnboksförfattarna Lisa Bjärbo, Åsa Lind, Per Gustavsson, Rose Lagercrantz, Matilda Ruta, Ellen Karlsson, Emi Gunér, Cilla Jackert!

Plus mycket, mycket mer! Glöm inte att köpa biljetter (det går också att betala i kassan, i mån av plats). Bjud med grannen, bästa vännen, mormor och han i affären på hörnet. Alla är välkomna! Tillsammans tar vi kriget ur barnen.

Köp biljetterna här:  https://www.tickster.com/sv/events/zlvrrlzxy51wp4k/2018-09-02/barnivalen

Hitta hit: Trädgården ligger bakom Eriksdalsbadet, under Skanstullsbron. Adress: Hammarby Slussväg 2, Stockholm ·Ta tunnelbanan till Skanstull!

 

TILLBAKA TILL NYHETER

Laddar..